Håndcreme til kvinder

 

Mange kvinder kan godt lide at have bløde og smukke hænder, fordi vi tit bære smykker, får lagt flot neglelak og så kan vi godt lide at se godt ude. Hvis vores hænder er velplejet gør det også at den ru og tørre hud ikke sidder fast i vores smukke nylonstrømper og trevler dem op.

Dit håndtryk fortæller hvem du er

Vil du ikke godt have andre mennesker får et godt indtryk af dig første gang i mødes, tænk at være på date eller til den første jobsamtale og den du møder tænker “holdaop en ru hånd” Når vi ikke plejer vores hænder og negle mister vi også noget af vores femininitet. Smukke hænder er altid at foretrække og gør bare dit look så meget mere helt, en ru hånd, afskallet neglelak og tørre neglebånd det bare ikke særlig kvindeligt.

Hvordan gør du så

Det første du skal gøre når du bestemmer dig for at pleje dine hænder er at investere i nogle ordentlig produkter. Mange med tørre og ru hænder, overvejer ikke hvor meget de vil investere i deres problem. Det faktisk rigtigt vigtigt at tænke over, for hvis du bare køber det billigste ender du ofte med at blive skuffet over produktet og så købe et andet billigt produkt. Det ender faktisk med at du lige pludseligt har du faktisk brugt lige så mange penge som du ellers ville ha gjort hvis du havde startet med at købe et ordentligt plejesæt til dine hænder.

Så tænk dig om inden du investerer. Du kan finde en god udybende guide til håndcreme på håndcreme.dk

Vælg altid håndcreme efter dit behov

Der simpelthen så mange forskellige cremer og hvilken en skal du vælge, du skal tænke over hvilke problem du netop har, er dine hænder meget sarte, tørre, pigmentforandringer eller noget helt fjerde, for der er en håndcreme til ethvert behov så hvorfor ikke vælge den rigtige fra starten. Du kan med fordele henvelde dig til den webside du kigger på og fortælle om dit problem og på den måde gør du ikke endnu et fejl køb.

Din rutine

Lækre, bløde hænder kommer ikke af sig selv, det kræver du får dig en daglig rutine, smør gerne morgen/aften og sørg gerne for at tag håndcremen med i tasken på arbejde, så du har noget til i løbet af dagen.

Ligesom ansigtet er det en god ide at tage en luksus behandling til dine smukke hænder 1 gang om ugen eller hver 14 dag.

  • Brug gerne en scrub til at fjerne dødehudceller
  • Håndmaske 10/15 minutter
  • Evt en natmaske (put gerne bomuldshandsker på, varmen gør at du vågner op med hænder så bløde som en babynumse.

Vinter

Husk altid at pleje dine hænder ekstra om vinteren, da vi er udsat for kulde og frost som udtørre huden markant, du kan med fordele bruge nogle gode handsker til at holde på fugten i hænderne. Det kan også være en fordel at bruge en lidt mere plejecreme om vinteren kontra sommer. Du går jo heller ikke med shorts om vinteren!!

Et lille tip  

Smør altid din håndcrem ind på håndryggen, på den måde undgår du fedtede finger og følelse af at du har for meget creme på hænderne. Find flere tips på håndcreme.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *