Sådan passer du bedre på din smartphone

Jeg er uendeligt glad for min smartphone, og jeg har lykkeligt glemt de dage, hvor man kun havde en simpel Nokia, hvis eneste formåen var at sende SMS’er og lave opkald. De nye og moderne smartphones fra eksempelvis Samsung eller HTC kan så mange ting, at man aldrig bliver færdig med at lege med dem. Tænk sig at man har netbank, e-mails, musikafspiller og videokamera med i lommen. Det synes jeg i hvert fald er fantastisk, og jeg er vist langt fra den eneste, der har det sådan.

Men, der er altså også en bagside af medaljen – og det er holdbarheden. For selvom de nye smartphones fra eksempelvis Samsung har et væld af muligheder, så kommer det med en pris. De holder ikke som den gamle Nokia 3310, på trods af at de er meget dyre. Og de kan hurtigt blive endnu dyrere, hvis der skal bruges penge på at få udført en reparation af Samsung. Heldigvis er der forskellige løsninger du kan benytte, når du vil passe lidt ekstra godt på din dyrebare smartphone.

Mulighed nummer 1: et cover

Du har naturligvis muligheden for at benytte et cover til din smartphone. Det kan være særligt nyttigt, hvis du gerne vil beskytte kanterne og bagsiden på din smartphone – og så er et cover ikke særligt dyrt. Min personlige favorit er de nye og moderne covers, der er utroligt tynde. Min anke var før i tiden, at covers til smartphones var klodsede og tykke, men de moderne covers er papirtynde.

Mulighed nummer 2: et etui

Hvis du gerne vil beskytte din smartphone maksimalt, så er et etui vejen frem. Det dækker nemlig hele telefonen, og det beskytter ikke kun mod slag – men også mod brugsridser på eksempelvis skærmen. Jeg har ikke altid min Samsung Galaxy i et etui, men når jeg skal have telefonen til at ligge i min sportstaske, så ryger den i et etui. Det gør nemlig, at den ikke får ridser som følge af at ramme mod nøgler og andet.

Mulighed nummer 3: panserglas til din smartphone

Det er det nyeste skud på stammen indenfor beskyttelse af smartphones, og det ser utroligt lovende ud. Panserglas monteres på skærmen af din smartphone, og er utroligt stærkt i forhold til glas. Det betyder at du kan tabe, ridser eller slå på skærmen uden at den går i stykker. Det er utroligt smart, og du redder potentielt skærmen på din smartphone for under 200 kroner.

Hvis du vil se mere til panserglas, så skal du klikke her.

Det var mine hurtige tips til at sikre din smartphone på en nem og billig måde. Min personlige favorit er panserglas til smartphones, og jeg synes det er utroligt lovende. Det er meget tyndt, så man mærker end ikke, at der er monteret panserglas. Du kan nemt finde panserglas til en god pris, og så er der vist ikke flere undskyldninger for ikke at passe bedre på din smartphone.

Har du nogle tips til smartphones eller iPhones, så skal du endelig skrive en kommentar til indlægget.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *