Skovmandsskjorter hører hjemme i alle modemænds garderober

Det glæder mig uhyggeligt meget, at sommervejret har meldt sin ankomst – i hvert fald her hvor jeg sidder – for det betyder, at jeg kan få noget mere ud af min terrasse; og at jeg kan få lidt sol på den blege krop. Men min glæde stopper ikke ved sommervejret, for jeg kan også glæde mig over, at skovmandsskjorten nu er tilbage i høj kurs blandt unge modemænd.

Jeg har altid været vild med skjorter, men de er ikke altid forligelige med den tøjstil jeg ellers godt kan lide; nemlig lidt slidte bukser og generelt streetwear. Det er skovmandsskjorten dog heldigvis, og derfor har jeg altid haft en del hængende i skabet.

Men til min store skuffelse, så blev det pludseligt umoderne at gå med skovmandsskjorte – og de store tøjmærker lavede dem ikke længere. Med et blev jeg voldsomt umoderne, og selvom det ikke gør mig det store; så var det da alligevel lidt trist, at jeg ikke længere kunne finde mine elskede skovmandsskjorter på hylderne i modebutikkerne.

Men så ændrede alt sig til det gode

Ja, nu er det hele meget bedre igen – for min elskede skovmandsskjorte har fået en renæssance inden for herremoden. Alle de store tøjmærker til mænd, som eksempelvis We Are Copenhagen, Urban Classics og Just Junkies, er nemlig begyndt at komme med nyfortolkninger af den klassiske skovmandsskjorter.

En af styrkerne ved skovmandsskjorten er alsidighed. Du kan nemlig bruge skovmandsskjorten sammen med mange forskellige ting; og den er ikke for ufin til mere formelle lejligheder. Ligeledes er skovmandsskjorten ideel til det danske sommervejr, da den er tilpas luftig til at du ikke dør af varme.

Jeg har som tidligere nævnt mange skovmandsskjorter hængende i skabet, og derfor har jeg dem naturligvis også i mange forskellige farver. Den mest populære farve er naturligvis rød, men jeg er også meget vild med skovmandsskjorter i grøn – da de fungerer som et fint alternativ til den klassiske, røde skjorte.

Hvis du, ligesom jeg, er vild med streetwear og skjorter på samme tid, så er det blot at investere i en lækker skovmandsskjorte til sommeren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *