Vælg den rigtige håndværker første gang

Du har sikkert hørt det mange gange før – for det havde jeg. Alligevel afholdte det mig ikke fra, at vælge det første det bedste, da jeg skulle have lavet murerarbejde på mit gamle hus. Det lød nemlig så billigt, og de gav klart udtryk for, at de ville gå i gang med det samme. Men jeg er blevet klogere, og det er absolut sidste gang, at jeg vælger et murerfirma, der ikke kommer anbefalet af andre.

Du kender det sikkert selv, man vælger et billigt tilbud; velvidende at det måske er LIDT for billigt. Og det ender altid skidt – og det ender sikkert også med at blive væsentligt dyrere i sidste ende, da der skal rettes op på de fejl, som den billige arbejder udfører. Sådan blev det i hvert fald for mig, og jeg vælger kun gode og solide murervirksomheder fremover.

Det sikre valg af murerfirma i Aalborg

Jeg kommer selv fra Aalborg, og der nok murerfirmaer at vælge imellem. Jeg gjorde dog ikke hjemmearbejdet godt nok, og det endte ud i et forkert valg. Jeg fik dog siden rettet op på det hele, da min kammerat anbefalede mig Aalborg Facaderenovering. De er til at snakke med – og de laver arbejdet til tiden. Det er sådan et rigtigt murerfirma skal være.

Problemet for mig var, at jeg havde bestilt en omfugning af mit gamle hus, og her blev jeg taget ved næsen. For det første så kom murerne fra det gamle firma ikke til tiden – og deres arbejde var langt fra tilfredsstillende. Jeg fik dog hurtigt fattet mistanke, og blev sat i forbindelse med Simon fra Aalborg Facaderenovering.

Han gik igennem hele processen med mig, og jeg følte mig i trygge hænder fra dag et. Vi aftale at de skulle starte med arbejdet en uge efter, og de kom på klokkeslettet! Det var noget af en omvæltning. For mig er det rigtigt vigtigt med firmaer, der er til at få fat på – og som holder hvad de lover.

Og hvis du undrer dig over resultatet; så ligner mit murværk noget der lige er blevet bygget. Det har givet bedre indeklima og en lavere elregning. Det kan man vist kalde en god investering.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vælg den rigtige håndværker første gang, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *