Aldrig mere bureau

I min familie har vi gennem snart 20 år holdt fast i en herlig tradition, der i al sin enkelhed går ud på, at vi lejer et stort sommerhus, hvor vi så samles i en periode over 14 dage i sommerferien. Nogle bliver alle 14 dage – andre en uge og andre igen kun få dage. Men vi er alle samlede på én gang mindst et par dage. Og det er noget, vi ser frem til hvert år, for det holder en god samling på familien.

Vi plejer at leje i forskellige sommerhusområder – for eksempel i Marielyst eller på Vestkysten. Og vi har gennem årene benyttet os af flere forskellige sommerhusudlejningsfirmaer eller bureauer, om du vil. Men så for 3 år siden blev vi ad omveje henvist til emn helt andet tuype løsning, når det gælder om at leje et sommerhus:

Privat sommerhusudlejning

Det var faktisk min datters kæreste, der satte os på sporet, da han henkastet nævnte, at de der bureauer jo måtte score en pæn sjat penge på at stå for udlejningen, og at der jo kun er én til at betale for det: Lejeren. Og den unge mand har jo ret…

Vi undersøgte mulighederne på nettet, og vi fandt hurtigt frem til firmaet Ferieboligweb, der er en slags portal for sommerhusejere, der gerne vil leje deres sommerhuse ud direkte til den enkelte lejer. Og hold da kæft – der var godt nok mange lækre huse i de områder, vi holder meget af. Og til lavere priser, end vi nogensinde har set før 🙂

Se bare dette eksempel på sommerhuse i Ebeltoft – der er et gevaldigt udvalg, og vi har altså et bælødt punkt for Ebeltoft og Mols.

Sagen er, at vi nu har brugt Ferieboligweb i 3 år, og faktisk til mere end blot den traditionsrige sommerferie. Vi har også fundet nogle lækre feriehuse i udlandet, hvor min kone og jeg drager hen i efteråret, hvor vi nyder at slappe af helt for os selv.

Jo – privat sommerhusudlejning kan varmt anbefales!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *