Billigt til New York

Jeg har aldrig været i New York. Det vil jeg gerne. Jeg har hørt, at det er en fantastisk by. Levende og med masser af oplevelser. Ja, det tror jeg gerne, men jeg har også hørt, at byen ikke er, som den var for bare 20 år siden, hvor alle tog til New York for at opleve kulturen dér.

Lige fra det finkulturelle til det alternative på gadeniveau. Min ven var der i forbindelse med nogle møder for få uger siden. Han har boet der i mange måneder, men var skuffet, da han kom tilbage efter besøget. Han havde fundet nogle billige flybilletter til sig selv og sin kæreste, og han benyttede lejligheden til at få nogle møder med nogle forretningsforbindelser, han har.

De havde i øvrigt haft en rigtig trættende tur til New York. Der havde været en flyforsinkelse, og de havde dårlig benplads. Min ven er en meget høj mand og vælger altid ekstra benplads, hvis han kan få det. Det kunne han så ikke få på vej derover. Hans kæreste var blevet luftsyg. Hun havde været svimmel og kastede op i flere timer. Ikke en sjov rejse.
De havde dog nogle gode dage i New York. Møderne var gået godt, og hans kæreste havde haft rig lejlighed til at shoppe. Det elsker hun.

Turen tilbage fra the big Apple var gået fint. Jo, der havde været lidt problemer med kvalme og svimmelhed, men det var ikke så slemt som på vejen derover.

Billige flybilletter

Men min ven har svoret, at han ikke vil lede efter billige flybilletter i fremtiden. Han var ikke tilfreds med selskabets måde at håndtere og behandle passagererne på. Han sagde faktisk, at især check-in‐personalet havde været direkte uhøflige.

Det får mig til at tænke, at jeg vist ikke kommer til New York, før end jeg har sparet en stor pose penge sammen til en flybillet til USA. Men heldigvis fandt jeg senere ud af, at firmaet Rejsepriser.dk har helt styr på det med kvaliteten, har de billigste billetter og endda kan hjælpe, hvis ens fly er aflyst eller forsinket: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *