Bløde klunker scorer bedre

Det er muligt, det er tabu for nogle, men sagen er, at det er noget pjat ikke at kunne tale og skrive åbent om intim behåring. Kvinder har jo fjernet bikinilinje eller mere i mange år, og det er i dag helt OK at reklamere for på tv etc. Men mænd? Ja – vi fjerner altså også hår omkring de mere private steder.  For eksempel på vores klunker.

Klunkevoks – genialt

Det ret nye produkt – klunkevoks – er en speciel voks til fjernelse af hår på testiklerne, og det er faktisk uendeligt meget mere skånsomt for den sarte hud end selv den bedste skraber. Ingen barberknopper – og ingen trælse hår i munden for hende.

Du kan købe klunkevoks her

Mænd leger også!

OK – så er vi enige om, at mænd altså også fjerner hår rundt omkring. Men ved du også, at markedet for sexlegetøj til mænd er nærmest eksploderet de senere år? Og i takt med det er udvalget selvfølgelig vokset lige så eksplosivt. Markedskræfter, du ved…

En af de webshops, der skovler legetøj til frække mænd ud er Funtoys, og du kan jo ved selvsyn konstatere udvalgets omfang her: https://www.funtoys.dk/erotisk-legetoej/sexlegetoej-til-maend.html

Der er mandelegetøj, du sandsynligvis end ikke har hørt om før – og der er de mere traditionelle ting og sager, du enten selv bruger eller har hørt om.

Ved du i øvrigt, at der er 2 slags mænd i verden? De, der bruger sexlegetøj og de, der ikke vil indrømme det 🙂

Er det stuerent?

Ja, gu er det da så! Seksuel nydelse er en menneskeret, og uanset om man er alene eller sammen med sin partner, kan forskellige typer af legetøj for voksne øge fornøjelsen ganske betragteligt.

Om det er dildoer, massageapparater, kunstige skeder, penisringe eller “bare” lidt frækt tøj: du lever kun én gang (sandsynligvis), så det er altså om at nyde det liv, du har!

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Bløde klunker scorer bedre, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *