Callcenter arbejde

Man skal være et glad og energisk menneske for at kunne passe en telefon godt. Især hvis man arbejder i et callcenter. Det kan nemlig være en udfordring at skulle arbejde med telefonpasning for flere forskellige firmaer.

Meget varieret

Det er nemlig sådan, at et callcenter har mange kunder, som det skal servicere på forskellig vis.
I nogle tilfælde, så skal telefonpasseren bare tage telefonen og give besked via en mail til kunden om, at den og den har ringet. I andre tilfælde så skal der gives instrukser om, hvordan kundens problem løses, eller der skal stilles direkte om til en af firmaets ansatte. Det kan være noget af en labyrint at finde rundt i. Der er også tilfælde, hvor hende, som passer telefonen, skal booke møder for callcentrets kunde.

Er man ikke erfaren, så kan det gå helt galt. Men med lidt erfaring, så bliver det nemmere. Noget af det sværeste ved telefonpasningen er, hvis man skal sige en helt bestemt sætning. Især hvis den sætning ikke lyder, som om den kommer fra hjertet af, altså naturligt, så kan den, der ringer op, tydeligt høre, at her er hun eller han ikke i kontakt med firmaet.

Teknik til telefonpasning

Der findes nogle teknikker, en telefonpasser kan bruge for at kontrollere sin stemme. Meget ofte tror folk, at telefonpassere sidder ved et bord og svarer. Det gør de også. Men rigtig mange står op, når de passer telefonen. Vi ser oftest billeder af en telefonpasser, som sidder ved et bord foran en computer. Men sandheden er, at det kan være en stor hjælp at stå op, når man taler i telefon.

Det er simpelthen, fordi det er nemmere at kontrollere sin stemme, når man står op. Det er en teknik, man lærer.

Lidt ligesom at synge. Det er de færreste sangere, der sidder ned, når de synger. Jeg har ikke set et eneste pigekor sidde under en koncert. Det noget med at kunne kontrollere vejrtrækningen, så stemmen ikke forvrides. Sidder man i en stol, kan det lade sig gø

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Callcenter arbejde, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *