En god babysitter

En god babysitter er guld værd! Men hvad er en god babysitter? Det findes der nok lidt forskellige svar på afhængig af, hvad man lægger vægter mest.

En stabil babysitter

De fleste forældre vil kunne tilslutte sig, at en babysitter skal være stabil og punktlig. Har du hyret en babysitter, fordi du skal til fest, i biografen eller noget tredje, hjælper det ikke dig, hvis du ikke helt kan regne med at babysitteren dukker op til den aftalte tid eller melder afbud hver anden gang.

En ansvarsfuld babysitter

Når du hyrer en babysitter, overlader du for en stund ansvaret for børn og hus til en anden person. En babysitter skal være moden nok til at bære dette ansvar, mens du er væk.

Hvad skal en babysitter lave?

Ud over at passe barnet, som givet er den primære opgave, har nogle forældre flere ønsker. Det er vigtigt, at du aftaler med din babysitter, hvilke opgaver du ellers gerne vil have klaret. Det kan være at tage opvasken efter aftensmaden, rydde legesager op eller at sørge for, at lektierne er klar til næste dag. Sørg for at få afstemt forventningerne til hinanden, så holder samarbejdet bedst.

Disse er blot nogle af de egenskaber og tanker, som man kan gøre sig i forhold til at være eller skulle finde en god babysitter.

Lav en profil på jobbi.dk

Står du i den situation at du mangler en babysitter eller gerne vil tilbyde at være babysitter, så kan du oprette dig på jobbi.dk. Jobbi.dk er en ny jobportal, hvis du har nogle småjobs, som du gerne vil have løst eller for dig, som gerne vil tjene lidt ekstra.

Det er nemt og gratis at lave en profil, så det er bare med at komme i gang. Du kan også på jobbi.dk læse mere om det at være babysitter. Find hinanden på jobbi.dk og få opgaven løst.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *