Er afbudsrejser sikre?

Det har været 7 vidunderlige dage. Spændende, nyt sted, spændende mennesker, spændende mad. Vi er lige kommet hjem efter 7 dage i Tyrkiet. I Antalya området. Vi var så heldige, at vi kunne tage nogle ekstra fridage her i sidste uge, og så besluttede vi, at vi tager en afbudsrejse til et eller andet eksotisk sted. Vi tænkte ikke så meget på hvor mere på, om vi kunne finde en rejse, der passede med datoerne. Vi skulle jo hjem og på arbejde igen.

Forsinket fly

Men vi var så heldige, at vi fandt én blandt rigtig mange afbudsrejser, som passede godt med datoerne. Så vi købte den og opdagede først, at vi skulle til Tyrkiet, da vi sad i lufthavnen. Lidt sjovt. Og temmelig kedeligt. Der var nemlig en flyforsinkelse på to timer. De havde haft en voldsom tordenstorm et eller andet sted, så al flytrafik var forsinket. Og alle mennesker i lufthavnen var temmelig sure.

Nogle forsøgte at holde humøret oppe ved at sætte sig i en bar andre ved at tale meget højt i telefon, så alle, der er lige omkring ham eller hende, kan høre, at flyet er forsinket. Andre sætter sig bare og venter tålmodigt. Man kan ligesom ikke gøre andet. Man har været igennem indtjekning og kontrol, og man har fået kigget på butikkerne, og vil bare gerne afsted.

Nej, flyforsinkelser er ikke sjove. Og det var det heller ikke for os. Men 2 timer er til at overkomme. Og vi kom da også afsted og derned. Til et smukt landskab med nogle fantastiske strande. Et hotel, der bare var den rene luksus. Med spa og fitnesscenter, tennisbaner og alt muligt man kunne drømme om. Vi nød vores ferie i fulde drag og har allerede besluttet, at vi gør det samme igen. Næste gang vi har nogle fridage, finder vi igen en afbudsrejse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *