Fjällräven Kajka

Nej – du behøver så absolut ikke være pædagog eller gå med lilla ble for at have en Fjällräv! Faktisk er det en forslidt og helt forkert floskel. Fjällräven er et ekstremt anerkendt og lækkert produkt, og er du til noget som helst, der har med rygsæk at gøre, skal du altså se nærmere på den, der hedder Kajka!

Kajka – fra 55 til 100 liter

Billedet viser den i blå, men den fås også i andre farver, og du se mere her: Fjällräven Kajka

Som allerede nævnt fås den til begge køn, men der er ikke noget med one size fitts all her. Sådan arbejder de slet ikke hos Fjällräven. Der er forskel på især bæresystemet afhængigt af, om den er til mænd eller kvinder. Hvorfor spørger du måske?

Mænds og kvinders anatomi er jo forskellig, og når vi taler om så gedigne produkter som her, er de naturligvis konstrueret, så der tages hensyn til netop det faktum. Og det mærkes tydeligt, hvis du prøver begge – der ER forskel!

Til både korte og lange ture

Kajka fås som både 55, 65, 75 og 100 liter – den store størrelse på 100 liter fås dog kun til mænd, da det altså er en ordentlig moppedreng og nemt bliver for tung for de fleste piger.

Der er selvfølgelig rum til vådt tøj, der kan isoleres fuldstændigt fra resten af rygsækken, og det hele er syet i den kvalitet, der har gjort Fjällräven til måske verdens mest elskede rygsække.

Selvfølgelig leveres Kajka rygsækken med regnslag med refleks, så du kan ses tydeligt i trafikken.

Hvor kan du købe Kajka rygsæk?

Det kan du de fleste steder, der forhandler Fjällräven, men vi vil gerne anbefale dig et særligt sted, hvor du både får en eminent service og kan spare en del penge. Det er online på butikken outdoornu.dk, hvor du i øvrigt kan købe alverdens udstyr og grej til alt, der har med udendørsliv at gøre. Og tro mig: De ved, hvad de taler om, så har du brug for råd med på vejen: Ring til dem på 9681 2040

God vandretur med din nye Fjällräven!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *