Flådestyring med GPS-tracking løser logistikproblemer

For mange er ordet ”flåde” associeret med skibe, men inden for mange fagområder er en flåde også en betegnelse for en samlet enhed af køretøjer som f.eks. lastbiler, varevogne eller taxaer. Taxafirmaer, håndværkerfirmaer og transportfirmaer er blandt andet virksomheder, hvor arbejdet er betinget af koordinering og overblik over flåden af de forskellige køretøjer.

Her er flådestyring med GPS-sporing en måde at løse logistikproblemer på. Med et GPS flådestyringssystem har man mulighed for at få overblik over den samlede flåde af køretøjer, idet man via GPS-sporing kan lokalisere, hvor de enkelte køretøjer befinder sig henne.

I en hektisk hverdag kan det betyde, at det for virksomheden er lettere at træffe de rigtige beslutninger. Men dette er blot en af fordelene ved flådestyring via GPS.

Med flådestyring via GPS-sporing kan din vognmand holde styr på sine opgaver

Et GPS flådestyringssystem gør det ikke blot nemmere at have overblik over den samlede flåde af køretøjer. Flådestyring via GPS-tracking er også et værktøj for den enkelte vognmand til at løse dennes arbejdsopgaver.

Med flådestyringssystemet er det eksempelvis muligt for vognmanden at danne overblik over dagens arbejdsopgaver, og er man lastbilschauffør er det blandt andet også muligt at holde styr på køre- og hviletider. Derudover gør et GPS flådestyringssystem det også muligt for de forskellige vognmænd at få statusmeldinger fra de øvrige vognmænd, så alle er opdateret på de forskellige transportopgaver, hvorudfra hver enkelte vognmand kan melde tilbage via den mobile enhed i køretøjet.

Flådestyring via GPS er dermed ikke blot et fordelagtigt værktøj for vognmændene til at holde styr på opgaver. Det er også et kommunikationsværktøj, der gør det lettere for alle vognmændene i virksomheden at koordinere interne opgaver.

Flådestyringssystem med GPS-tracking giver en fordelagtig dokumentation

Et flådestyringssystem tracker og gemmer historikken for alle køretøjer i flåden, hvilket betyder, at man til hver en tid kan gennemgå data for både den samlede flåde og det enkelte køretøj. På grund af GPS-sporingen er det eksempelvis muligt at se, hvor køretøjerne geografisk har været, hvor lang tid de har været på det pågældende sted samt tidspunktet for, hvornår køretøjet har forladt stedet.

Disse data fra flådestyringssystemet kan eksempelvis være gavnligt for håndværkervirksomheder. I forbindelse med fakturering af opgaver kan disse informationer eksempelvis bruges som dokumentation for, hvor længe tømreren har været på kundens adresse.

Ved hjælp af data fra flådestyringssystemet giver man på denne måde kunden en sikkerhed i forhold til, at der kun opkræves betaling for den eksakte tid, der er blevet brugt på kundens adresse.

Via flådestyring med GPS-sporing får du overblik over dine køretøjers farthastigheder

GPS-sporingen der er indlejret i flådestyringssystemet gør det muligt at spore farthastighederne for hvert enkelte køretøj i flåden. Kører dine vognmænd for langsomt kan det betyde, at der bliver brugt for meget brændstof.

Idet flådestyring med GPS-sporing gør det muligt at få disse fartdata, er man, som virksomhed, dermed også i position til at kunne optimere kørslen i forhold til brændstofforbrug. Derudover er det også muligt at få et overblik over, hvorvidt flådens køretøjer overholder hastighedsbegrænsningerne.

Flådestyringssystemet kan således bruges til at forebygge eventuelle problemer i forbindelse med udgifter til fartbøder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *