Fly til Paris

I forrige måned tog jeg modet til mig og rejste til Frankrig. Jeg har nogle venner dernede. De ville gerne se mig. Og jeg ville gerne lidt væk herfra. Jeg elsker at tage væk herhjemmefra i nogle dage. Det at komme tilbage med nye indtryk og idéer er livgivende for mig.

Jeg bor i en lille, søvnig by, hvor alle kender hinanden, og hvor alle følger alle de skrevne og uskrevne regler. Livet går sin gang, uden at her sker de store ting. Så når jeg får for meget af trummerummen, så rejser jeg væk i nogle dage.

Rejselysten

Jeg havde længe haft lyst til at komme til Paris, hvor mine venner bor. Så jeg begyndte at lede efter flybilletter allerede i februar. Men så kom Corona-krisen, og jeg opgav tanken. Lock-down betød jo, at flyene blev parkeret. Og først i juni begyndte jeg så at se efter billige flybilletter igen på rejsepriser.dk.

Men jeg kunne bare ikke helt overbevise mig selv om, at det var det rigtige at gøre – at rejse altså. Jeg var sådan set også bange for at miste mine penge. Hvad nu, hvis flyafgangen blev aflyst. Jeg magter ikke kampen med et stort flyselskab. Og jeg har jo hørt om mange mennesker, der bare har fået en voucher, så de kan booke en billet på et senere tidspunkt.

Billige billetter til Paris!

Men efterhånden som jeg så, at flyene ikke blev aflyst, og at der kom flere og flere, så fandt jeg altså billige flybilletter til Paris. Jeg tog derned i fire dage og nød dem sammen med mine venner. De var så søde at være sammen med. Og jeg fik set dele af Paris, som de fleste turister ikke kan nå at se på 4 dage.

Jeg er glad for, at jeg tog mig sammen til at tage derned. Jeg har fået indtryk og minder, jeg kan glæde mig over, nu hvor virusbølgen er i udbrud igen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Fly til Paris, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *