Grækenland for sjov

Det er snart jul. Og du ved, at I skal holde julen ganske, som I plejer: Med familien og alle de obligatoriske ceremonier omkring dans om juletræ, mandelgaver og juleknas. Det hele. Lige som alle andre her i landet, så skal I også holde en fredelig og hyggelig jul. Og ja, det bliver skønt at forære familien den her fælles gave.

En rejse i gave

Du har nemlig besluttet, at i år gider du ikke at rende rundt og lede efter sære gadgets, tøj eller bøger, som de ønsker sig. Nej, du har besluttet, at du forærer hele familien en enkelt gave: En rejse til Grækenland. Ja. Det har du bare besluttet. Og du har besluttet, at rejsen til Grækenland skal ske i børnenes påskeferie.

Charterferie måske?

Du har derfor været på nettet for at se efter billige rejser dertil. Du har kigget efter charterferier til Grækenland. Og du har fundet ret mange. Så du har også regnet lidt på jeres budget. Og du har fundet sådan en gennemsnitspris, som du vil betale for, at I alle kan komme afsted. Det viser sig, at I kan få en ret luksuriøs rejse til Grækenland, med det budget, som du har.

Så er der booket!

Du har derfor booket jeres fælles julegave. Og nu er dit ganske simple problem ikke længere at skulle finde en lækker rejse til Grækenland. Nej problemet er, hvordan får du pakket beskeden om, at I skal på påskeferie ind? Du vælger at printe din ordrebekræftelse, som du fik fra rejsebureauet ud 3 gange. Den bliver lagt i en flot konvolut – en til din hustru og en til hvert af jeres børn. Og så skriver du bare navne på konvolutterne. Det kan da ikke være så svært. Og ja, du ved, at de bliver glade. Hvem vil ikke blive glad for at få en rejse til Grækenland i julegave?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *