Har du hørt om den hollandske puslespilskonge, Jan Van Haasteren?

Hvis du er på udkig efter et nyt puslespil, og savner lidt god udfordring, kommer du ikke uden om de spændende puslespil med motiver af den hollandske tegner Jan Van Haasteren. Gå på opdagelse i hans vidunderlige univers og opdag de mange finurligheder og detaljer, som puslespil kan indeholde.

Du kan få både simple og komplekse puslespil tegnet af den hollandske puslespilskonge.

Udvalget af Jan van Haasteren puslespil er rigtig stort – så der er stort set noget for enhver smag.

Herunder kan du læse mere om Jan Van Haasteren og hans puslespil.

Farverige puslespil med mange overraskelser

En af grundene til, at Jan Van Haasteren er blevet så kendt for sine puslespil er, at spillene er kendetegnede ved at være farverige og med mange sjove detaljer.

Jan Van Haasteren afbilleder tit landskaber, hvor der er mange mennesker. Det kan gøre det udfordrende at samle puslespillet, da han på den måde formår at indsnævre mange forskellige detaljer på blot én puslespilsplade.

Puslespil samler familien

Alle kan være med på at lægge puslespil. Som regel bliver det sjovere, jo flere I er sammen om at pusle brikkerne på plads. Jo sværere puslespillet er, jo flere kan være om det. Dog kan du selvfølgelig også sagtens benytte dig af puslespil, når du er helt alene. Det er nemlig en god aktivitet til at koble helt af. Derfor er det altid smart at have flere puslespil derhjemme, så I har noget, som kan passe til forskellige lejligheder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *