Kender du WP Rocket?

Hvis du arbejder med WordPress hjemmesider – din egen eller andres – kender du sikkert til plugins til at optimere hastigheden. Men kender du det plugin, der hedder WP Rocket? Det er et fremragende og ganske enkelt plugin, der i den grad kan sætte fart på din WordPress.

Er WordPress langsom?

Nej bestemt ikke! Systemet i sig selv er faktisk forrygende hurtigt, men når du installerer en række forskellige plugins (og nogle installerer et hav af dem), indsætter billeder og grafik, ja så begynder størrelsen på de enkelte sider at vokse. Og dermed bliver siderne langsommere.

Det er måske én ud af 10, der overhovedet forstår det grundlæggende i at optimere billeder og grafikfiler til webbrug. Det er ikke ualmindeligt at se webmastere og sågar webdesignere uploade billeder på flere Megabyte, der nemt kunne komprimeres til at fylde en brøkdel af den oprindelige størrelse.

Programmering af scripts

Mange Javascripts og lignende benyttes i dag på hjemmesider og shops – og bestemt ikke kun i WordPress. Ofte kan disse optimeres dramatisk i størrelsen, ligesom man kan programmere sig til, at de først indlæses, når der er brug for dem.

Dette kan reducere loadtiden fra flere sekunder til under et sekund faktisk!

Det er det, der kaldes for hastighedsoptimering, og det er det, Kim Tetzlaff skriver mere bredt om her: https://kim-tetzlaff.dk/hastighedsoptimering/

Hvis du ikke selv er velbefaren i programmering, er det bestemt investeringen værd at få professionel hjælp til at gøre din hjemmeside eller webshop hurtigere!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Kender du WP Rocket?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *