Lynhurtige tryksager i København?

Min datter fik i foråret et job som en slags koordinator i et eventbureau, og hun elsker det. Der er ikke to dage, der er ens, siger hun – og hun oplever en masse, møder en masse mennesker og bliver udfordret konstant.

Men for et par måneder siden var hun alligevel ved at måtte kaste håndklædet i ringen, og heldigvis ringede jeg til hende for at sige hej i samme øjeblik. Heldigvis fordi jeg havde en løsning på det problem, hun sad med.

Flyers og løbesedler i en fart

De stod med et projekt, hvor de næste dag skulle sikre omdeling af en masse flyers eller løsblade, som vi jyder kalder dem. Og deres trykkeri var gået konkurs midt i det hele, og der var ingen mulighed for, at de kunne komme til de flyers, der faktisk stod trykte og parate til dem hos trykkeren.

Jeg kom i tanke om, at jeg da kender et digital trykkeri ude på Frederiksberg, og den slags trykkerier udmærker sig jo netop ved hurtig produktion. Men det var selvfølgelig en kort frist – det var jo til næste dag. Jeg spurgte hende, om de havde de filer, der skulle til, og det havde de i InDesign.

Jeg ringede til det trykkeri – http://www.jensenprint.dk/ – og fik en snak med Lars, som ejeren hedder. Han var godt nok ikke imponeret af det med fristen, men som han sagde: “Det er jo ikke din datters skyld, så det klarer vi for jer!”.

Hun drønede ud på Frederiksberg med en CD med trykjobbet på, og de gik i gang med det samme. Som jeg husker det, var det lige ved frokosttid.

Næste morgen ringede min datter ud til Jensen Print for at høre, hvordan det gik, og hun troede ikke sine egne øren, da Lars sagde til hende, at hvis hun nu lige tog en kop kaffe mere og så hoppede i bilen – ja så var tryksagerne parate til hende!

Og det var de faktisk – i en overordentlig god kvalitet endda. Det var så i juni eller juli, det skete. Siden har min datter lagt alle opgaverne hos det lille men ekstremt hurtige og professionelle trykkeri. Det er da en god historie i disse tider, hvor dårlig service synes at være mere reglen end undtagelsen, ikke?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *