Man kan hurtigt komme bagud

Det er ikke lang tid man skal læne sig tilbage og hvile på laurbærrene, for så kommer man hurtigt bagud igen. Sådan er det sikkert med mange ting. Men én af de ting, hvor jeg i hvert fald oplever det er med hus- og havearbejdet.

Så snart man er i gennem et job og synes, at man skal nyde frugterne af sit arbejde, er der bare noget nyt arbejde, som står og trænger sig på. Og det er faktisk uanset om det er indendørs arbejde vi taler om, eller om det er udendørs. Indendørs er det tilbagevendende arbejde tit malerarbejde eller mindre ting, som skal skiftes. Men der kommer også de ting, som sker med lidt længere mellemrum, så som udskiftning af badeværelse eller køkken eller blot montering af nye dørhåndtag.

Udendørs er der nok en hel del mere variation i de ting, som skal gøres. Men der er nok alligevel flere tilbagevendende vedligeholdelses jobs udendørs end der er indendørs. I forårs, sommer og efterårsmånederne er der i hvert fald godt gang i den udenfor, hvis man er husejer. Der er typisk hækken, græsplænen samt træer og buske, som skal klippes og beskæres. Og er man så heldig at have en del træværk udendørs, er der næsten også altid noget malerarbejde, som man kan tage fat i. Sådan er det i hvert fald for mit eget vedkommende. Så der er nok jeg kan tage mig til. Hækken kan man nok slippe med at klippe en enkelt gang eller to. Og sådan er det også med de fleste buske og blomster. Men græsplænen skal der arbejdes en hel del med. Udover at den skal slås ofte, har vi også haft en hel dem problemer med mos, som vi har kæmpet med gennem flere år.

En anden ting som vi har kæmpet med længe, og som vi stadig ikke er færdige med, er kampen mod alle de myrer, som hvert forår og sommer invaderer vores hus. Vi bekæmper dem både udendørs og indendørs. Og det er altså ikke nogen let kamp, skal jeg hilse og sige. Der er voldsomt mange af de små ihærdige dyr. Og de har en fantastisk evne til at komme frem over alt. Men heldigvis har jeg fundet den her dybdegående artikel – http://husoghavesiden.dk/myrer-myrebekaempelse/ – som giver masser af gode råd til, hvordan man kan bekæmpe problemet med myrerne. Så vi er nu i gang med at prøve nogle af de mange råd i artiklen. Og det ser faktisk allerede ud til, at et par stykker af dem er ganske virksomme mod vores myreinvasion.

Ja, som man jo kan se, er der masser at give sig til, når man er hus- og haveejer. Og man kan absolut ikke tillade sig at hvile på laurbærrene. For så er man hurtigt uhjælpsom bagud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Man kan hurtigt komme bagud, 8.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *