Mini-zoo’s i Danmark

Hvis du er helt vild med dyr, så tilbyder Danmark dig en stor mangfoldighed af spændende, dræbende, vilde og søde dyr. Danmark er nemlig fyldt med muligheder for at besigtige en masse dyr. Det kan du eksempelvis gøre i de mange danske mini-zoo´s, som der er rundt omkring i Danmark. Du kan eksempelvis tage hele familien med til en af de danske minizoos, der tager dig med rundt i hele verden. Her kan i sammen få en utroligt hyggelig dag, og som vil være en uforglemmelig oplevelse for børnene. Det er ofte populært hos børnene, når man tager dem med ud til dyr, idet de finder langt de fleste utroligt fascinerende. Hvis du vil have den perfekte familiedag, så tøv ikke med at komme af sted. Du skal læse lidt om, hvilke mini-zoos du kan finde i Danmark her.

Minizoo´s i Danmark – på Fyn

På Fyn – nærmere bestemt Vissenbjerg, kan du fx tage dine børn med til her. Her får du en fantastisk mangfoldighed af spændende dyr, som dine børn og dig selv sent vil glemme.  Her er en masse aktiviteter og du kan komme helt tæt på krybdyr og padder i Terrariet. Hver dag kan du følge dyrepasseren og samtidig høre en masse spændende historier. Det sker klokken kl. 10.15, 11.45, 13.00 & 15.30 (varighed ca. 1/2 time)I weekender og i skolernes ferier er der også fremvisninger (kl. 11.00 & 14.00). Kom og hør en masse spændende facts og måske får I endda lov at røre.

Minizoo´s i Danmark – Hobro

Hobro Mini Zoo er det ideelle sted for familieturen eller udflugtsselskabet. Der er mange dyr at besøge. F.eks. påfugle, næsebjørne, æsler, emuer, ræve, lamaer, geder, heste, parakitter, forskellige slags fasaner, gæs, høns, flere hold svaner, kænguruer, hænge bugs svin, skruehornsfår og jacobsfår.

For de mindste er der også spændende og legesyge dyr som bjerggeder, kaniner og marsvin, som man kan gå ind til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *