Naboens gamle plæneklipper driver mig til vanvid

Jeg har et rigtig fint forhold til min nabo, Lars. Men jeg er ved at være godt og grundig træt af hans gamle plæneklipper. Det er sådan en 12-15 gammel sag af et hakkebræt, som han skal bruge de første 15-20 forsøg på at få i gang hver eneste gang han skal bruge den.

Og når han så endelig får startet maskinen, så hoster og hakker den i et væk. Og lige som man tror, at nu er der endelig kommet gang i græsklipningen, ja, så går ”dyret” i stå, og det hele kan begynde forfra igen. Det er næsten ikke til at holde ud. Så nu har jeg været ved at lede nettet igennem efter gode tilbud på plæneklippere, som jeg så vil præsentere Lars for. Så håber jeg han kan se fornuften i et investere en lille smule i en topmoderne plæneklipper, som afløser for sit gamle monstrum. Men nu må vi se, hvordan det går, når jeg præsenterer ham for idéen.

Vi har inviteret Lars og hans kone Lis over til en kop kaffe i weekenden. Og så er planen, at jeg vil lede snakken hen på det med plæneklipperen, og vise ham nogle af de fine maskiner jeg har fundet. Og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk at jeg har fundet nogle ret gode plæneklippere til forholdsvis billige penge. Så må vi bare håbe, at Lars synes det samme! 🙂

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Naboens gamle plæneklipper driver mig til vanvid, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *