Nej tak til briller

Det er bestemt ikke på grund af forfængelighed, når jeg helst ikke vil gå med briller. Sagen er, at det generer mig voldsomt at have briller på, og det har ikke noget med mit udseende at gøre, det er selve følelsen af at bære dem i ansigtet, der generer mig.

Derfor har jeg i nogle år brugt kontaktlinser, men efter at jeg tidligere i år blev ramt af et bygkorn i det venstre øje, har det generet mig meget at have linserne på.

Derfor var jeg for nylig til en konsultation hos en øjenlæge i København, som jeg henvendte mig til i det håb, at der kunne findes en anden løsning på den synsfejl, som jeg er født med. Det fik vi os en længere snak om, og øjenlægen spurgte meget grundigt ind til, hvorfor jeg ikke kunne holde ud at gå med briller. Jeg tror nok, at han i første omgang tænkte, at det kunne have psykiske årsager, men det har det ikke, det er det rent fysiske ubehag ved at have briller på, der generer mig.

Han fortalte mig så om en mulighed for at få rettet min synsfejl ved et operativt indgreb, hvor man med en teknik, der hedder lasik, kan fjerne noget af linsen i øjet, hvor den er for tyk, hvorefter synet bliver normalt igen. Der er kun en lille risiko for, at der opstår uheldige bivirkninger, fortalte han, så det ender helt sikkert med, at jeg vælger at få foretaget dette indgreb, selv om jeg selv skal betale. Og jeg fik også en formidabelt god forklaring på behandling af bygkorn samme dag.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *