Så er der krig i familien

Julen er et af årets højdepunkter for rigtig mange mennesker. Og sådan er det også i vores familie. Vi elsker julen og gør alt, hvad vi kan for at få nogle dage fri i julen, hvor vi rigtig kan hygge os sammen og få slappet af.

Vi er en stor familie

Vi er en ret stor familie, så der er mange at mødes med i juledagene. Men vi sørger for at holde det på en form, hvor det hele foregår i en afslappet atmosfære. Juletiden kan være stresset nok i forvejen uden, at vi selv behøver at være med til at gøre det værre.

Risalamanden er vigtig

En ting, som går igen i alle juledagene, når vi mødes, er risalamanden. Den bliver serveret uanset, om vi mødes over en frokost eller om det er til aftensmaden.

Mandelgaven er endnu vigtigere

Og det er så her, at familiekrigen opstår. For vi vil alle, hver og en uden undtagelse, bare gerne være vindere af mandelgaven. Og ingen af os giver op. Vi spiser simpelthen til vi revner, hvis der er risalamande nok. For mandlen den skal altså findes, så vi kan få kåret en vinder.

Det er ikke så meget selve mandelgaven, som driver os. Men det er mere det at vinde – og specielt det at vinde håneretten, som betyder noget. Og vinder man mandlen og kan man samtidig skjule det så godt, at man kan lokke de andre til at sætte kæmpe portioner af risalamande til livs, så er det jo helt perfekt – så bliver det simpelthen ikke bedre.

Sådan er vores lille ”krig til jul”. Men vi hygger os med det og har det gevaldigt sjovt og godt sammen.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Så er der krig i familien, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *