Sådan bruges en penisring

Ja, det er jo altid godt at vide! Du putter den simpelthen på en erigeret eller semi-erigeret penis. Nogle sættes på i bundet af skaftet, nogle er lige under hovedet, mens andre er under testiklerne. Penisringen holder blodet i skaftet og giver dig dermed en slags super erektion. Tænk på det, som når du får taget dit blodtryk, og du har en manchet, der strammes til på din arm. Dette tryk har det med at sætte vores nerver i ekspresfart og holder blodet i et område. Imidlertid får du en mere stærk udløsning og mere nydelse end uden brug af en penisring.

Du kan få penisringe i mange slags materialer; stål, silikone, gummi og plastik. Hvis du er ny i at bruge penisringe, er min anbefaling, at du starter med en god begynderpenisring. Penisringe i stål er for de mere øvede, så det skal du ikke starte med. Find fx en silikonering, som er relativt fleksibel. Du kan også prøve plastic, men silikone er mindre tilbøjelig til at absorbere bakterier, så det er bestemt min anbefaling. Derudover vil en penisring i silikone vare længere end en i plastik.

Som med alt andet sexlegetøj starter du med en grundig vask med antibakteriel sæbe.

Så er det tid til at prøvekøre din nye penisring! Med en semierigeret eller fulderigeret penis trækker du i penisringen. Træk den over penishovedet. Langsomt og sikkert lader du den glide ned til bunden af dit skaft – og pas på med hår, hvis du ikke er glatbarberet. Du vil ikke have dem til at sidde fast i din penisring. Se hvordan du føler presset, når den er i bund. Det er også en god idé at bruge glidecreme. Undervurder ikke brugen af glidecreme med en penisring. Min anbefaling er at bruge vandbaseret glidecreme. Det er bedst for sexlegetøj.

Pas på, at din penisring ikke er for stram. Anbefalet max tid er cirka 20 minutter. Hvis du er begynder, start med mindre tid – fx 5 eller 10 minutter. Så kan du derefter gradvist øge tiden. Prøv oralsex med din penisring og selvfølgelig samleje – god fornøjelse!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Sådan bruges en penisring, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *