Studenter-Kompagniet

Sidste år blev den ældste af vores børneflok student, og det var i sig selv en stor begivenhed for ikke blot hende men for os alle. Og lidt stolte var vi jo da – det kan jo ikke være anderledes. Hun – og hun hedder Nina i øvrigt – er den type menneske, der altid ender med at stå med opgaver med at arrangere ting, og tilbage i 2015 blev hendes klasse da også enige om, at det skulle være Nina, der stod for at arrangere studenterkørsel for klassen i 2017.

Sikkerhed ved studenterkørsel

Ja – det var jo vi gales første tanke. Der er jo flere gange sket nogle forfærdelige ulykker, hvor de feststemte unge er kommet til skade (eller endnu værre) under kørslen. Derfor var jeg også glad for, at Nina bad mig hjælpe med at finde den bedste løsning i sin tid.

Vi fandt ret hurtigt frem til et firma her på Sjælland med navnet Studenter Kompagniet. Det viste sig, at de opfyldte alle vores ønsker. Vi gamle tænkte mest på sikkerhed og uddannelse, og Nina og hendes kammerater var selvfølgelig meget opsatte på, at køretøjet skulle være “anderledes” og med plads og lov til fest.

Fra tysk militær til danske studenter

Studenter-Kompagniet benytter udelukkende gamle og top-renoverede militærlastbiler med en fortid i reserven hos Bundeswehr. Og ja – de ser sgu temmelig solide og anderledes ud, så den side af sagen var på plads.

Da vi så erfarede, at samtlige chauffører, der kører med de nye studenter, er nuværende eller tidligere reddere, politifolk og andre af hverdagens helte, var vi ganske beroligede.

Hvad koster så studenterkørsel?

Det var selvfølgelig også et emne, der skulle ses på, for ingen af de unge havde jo nogen reel indtægt, så vi vidste jo godt, hvor regningen ville ende i sidste instans 🙂

Nå ja – vi må da indrømme, at det faktisk ikke er så dyrt endda. Man kan faktisk se priserne på deres hjemmeside: https://studenter-kompagniet.dk/priser/

Og lige for at runde af: De havde en GENIAL dag sidste sommer, Chaufføren var en utroligt kompetent mand, og vi havde det fint med at overlade Nina og de andre i hans varetægt.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Studenter-Kompagniet, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *