Joggingbukserne er blevet moderne

Joggingbukserne har en del år på bagen efterhånden, og jeg tror ikke der findes nogle unge mænd, der ikke har par slidte joggingbukser i skabet. Det er i hvert fald mit ’weapon of choice’, når jeg virkelig skal flade ud. Der er simpelthen ikke noget mere komfortabelt end et par joggingbukser, når man bare skal slappe af. Og heldigvis for mig – og alle Jer, der har det på samme måde – så har mærket Sweet Pants gjort det moderne, at iklæde sig et par joggingbukser.

Sweet Pants er et fransk mærke, der har taget udfordringen om at lave moderigtige joggingbukser op – og det ser ud til, at de har trukket sig sejrsrigt ud af det. Sweet Pants er moderigtige joggingbukser, der har innoveret de klassiske ’sweat pants’ med nye farver og nyt design. Det er nu muligt, at være en afslappet trendsætter. Det er noget, jeg sætter virkeligt stor pris på.

Sweet Pants startede helt tilbage i 1982, hvor deres mål var at innovere de klassiske joggingbukser. Det skulle altså være muligt at kombinere god stil med behagelige joggingbukser. Det lyder måske lidt specielt – og det er det på sin vis også. Men ikke desto mindre har Sweet Pants haft held til at innovere herremoden med noget så særligt som joggingbukser.

Perfekt til den danske sommer

Jeg kan kun anbefale dig, at købe et par Sweet Pants joggingbukser til sommerens komme – selvom det måske lyder lidt mærkeligt. For joggingbukser er jo ikke ligefrem skabt til sol og varme? Og det ved jeg naturligvis godt. Men den danske sommer er ofte kendetegnet ved kølige nætter, og her kan det være uundværligt med et par lækre joggingbukser i tasken.

Når jeg er ude med kammeraterne eller griller i parken, så har jeg altid mine Sweet Pants joggingbukser i tasken – så jeg hurtigt kan skifte de moderigtige shorts ud med moderigtige joggingbukser. Jeg er stadigvæk stilet, og så holder jeg varmen i de mest behagelige modebukser, jeg til dato har ejet. Smart, ikke?

Så, hvad venter du på? Du finder Sweet Pants hos mange danske forhandlere, og de koster ikke mere end et par joggingbukser fra andre kendte mærker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *