Vælg altid det billige mobilabonnement

Når du skal vælge et mobilabonnement, er der mange ting, der spiller ind for, at du får det helt rigtige mobilabonnement lige til dig. Det allervigtigste, når du skal vælge mobilabonnement er dog, at du skal huske at vælge det billige. Du tror måske, at det er bedre at købe et dyrt mobilabonnement, fordi det skulle indeholde mere end det billige mobilabonnement gør, men det passer i langt de fleste tilfælde slet ikke.

Faktisk forholder det sig sådan, at de billige mobilabonnementer ofte har mindst lige så meget inkluderet, som de dyre mobilabonnementer. Det handler udelukkende om, hvor du køber dit mobilabonnement henne og hvor god du er til at skaffe en god pris på dit mobilabonnement. Det fede ved mobilabonnement branchen er, at det er en meget hård branche, så de forskellige udbydere af mobilabonnement er altid i meget hård konkurrence med hinanden.

Det bliver ofte til en helt ekstrem priskrig, hvor priserne falder og falder, fordi de forskellige mobilabonnements udbydere hele tiden prøver at være billigere end hinanden. Heldigvis for forbrugeren, hvilket i dette tilfælde er dig, betyder det, at du kan få et mobilabonnement meget billigere, end hvis der ingen konkurrence var mellem mobilabonnement udbyderne.

Denne hårde konkurrence mellem mobilabonnement udbyderne gør også, at de næsten gør en slags sport ud af at stjæle kunder fra hinanden. Hvis man har fået en kunde fra en anden mobilabonnement udbyder til at købe mobilabonnement hos en selv, så har man jo på sin vis vundet over den anden mobilabonnement udbyder.

Det lyder måske ikke så interessant i sig selv, men det betyder faktisk for dig, at du kan spille de forskellige udbydere af mobilabonnementer op mod hinanden for at skaffe dig selv den billigste pris. Måden du gør dette på er bare, at du ringer til den ene mobilabonnement udbyder og beder om et godt tilbud på at skifte til dem. Når du så har fået tilbuddet, ringer du til en anden mobilabonnement udbyder og fortæller om det tilbud, du lige har fået.

Dette mobilabonnement udbyder vil så sandsynligvis tilbyde et endnu billige mobilabonnement, for at få dig til at vælge dem fremfor den første mobilabonnement udbyder. Sådan kan du fortsætte med at køre info om den anden udbyders tilbud frem og tilbage, indtil de ikke går lavere.

Vælg altså altid det billige mobilabonnement og sørg altid for at udnytte mobilabonnement udbydernes interne konkurrence.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
Vælg altid det billige mobilabonnement, 8.0 out of 10 based on 5 ratings
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *